Ejerleder & leder

 

Jeg hjælper dig med hverdagens udfordringer

Jeg hjælper ejerleder med at skabe den virksomhed hvor der er struktur, retning, medarbejder trivsel og nye vækstmål. 

 

Min baggrund

Som tidligere ejerleder kender jeg nok de fleste af de udfordringer du står med i din virksomhed og jeg ved hvad der skal til for at løse dem. 

På et tidspunkt valgte jeg at sælge min virksomhed og har været igennem den modningsproces at sælge det jeg har bygget op. 

 

Dine blinde vinkler sætter rammen for din succes

Du kan ikke se dine blinde vinkler og derved har du ubevidst sat din egen ramme for hvor meget mere du kan vækste i din virksomhed. 

Derfor er sparring på din virksomheds strategi og din personlige udvikling en vigtig faktor, for at sikre at du bliver ved med at vækste på det personlige og i virksomheden.

Som ejerleder har du sandsynligvis startet din virksomhed fordi du brændte for en niche. Du har sandsynligt været så engageret at du hurtigt har fået ansat medarbejdere. 

MEN – ledelse var ikke et af de punkter du havde taget stilling til da du startede din virksomhed. Ledelse er ikke noget du læser til – ledelse lærer du i praksis og jo mere du kender dig selv, din måde at kommunikere på og din adfærd, jo lettere vil det være for dig at lede andre med succes.

Jeg hjælper dig med at blive den leder der står stærkt i sit eget personlige lederskab og med den indsigt bliver god til at lede medarbejdere eller bliver klædt på til at have tillid til at overdrage lederrollen til en anden. 

Mit fokus er sammen med dig, at skabe vækst, solid bundlinje og samtidig skabe trivsel i virksomheden. Alle faktorer er vigtige. 

Du kan få hjælp til at skabe balance mellem privatlivet og arbejdslivet. Du får ikke en sundere virksomhed ved at arbejde døgnets 24 timer og tilsidesætte fritidsinteresser og familie.

Det er vigtigt for dig og dine medarbejdere at du/i gør mest af det i er bedst til i en hverdag. Det er her TT38 talenttesten kommer i spil. Den fortæller blandt andet hvor du er i flow. Det kan sagtens være, at du her bliver bevidst om, at det at være daglig leder er en fordel at du uddelegerer, da du tjener virksomheden bedst på anden måde. 

 

Det virker uoverskueligt og hvor meget tid skal jeg bruge på det

Du bliver taget fremad skridt for skridt sammen med mig til det mål du har, på en måde som er inspirerende, tryg og på lettest mulig måde. At være ejerleder kræver udvikling for at blive ved at vækste. 

 

Hvad kan jeg hjælpe med

Opgavens størrelse er ikke vigtig, det vigtige er du får overblik over hvordan du kommer videre. Det kan være du har brug for:

  • Sparring om konkrete cases eller situationer hvor der er samarbejdsudfordringer, for meget sygefravær, konflikter, manglende motivation, eller medarbejderen ikke er rentabel
  • Udvikling af din strategiske lederstil 
  • Forstå de blinde vinkler, der spænder ben for dig i bestemte situationer
  • At forbedre din kommunikation (assertiv kommunikation) og gennemslagskraft, så du kommer i mål med det, du ønsker og håndtere de forskellige samtaler der opstår når man arbejder med mennesker
  • At styrke dit selvbillede så du står stærkt uanset hvilken “storm” du er i
  • At arbejde med din balance mellem arbejds- og familielivet, så du føler du er nærværende i det du er i. 

 

2 timers problemløsningsmøde + TT38 talenttest og 2 timers feedback

At vælge en mentor/coach kan for nogen være en udfordring og det forstår jeg så godt. Jeg tænker selv når jeg vælger mentor : Kan den person “sikre” mig at jeg får løst min udfordring?

På mødet har du muligheden for at mærke efter hvem jeg er. Du får også en forståelse for hvordan du løser din udfordring og en handlingsplan over de punkter der skal arbejde videre med. 

Tilvælger du TT38 talenttesten med feedback har du et stærkt værktøj til at forstå din egen ledelsesstil, styrker, svagheder og meget mere. 

 

Pris kr. 7.000 ekskl. moms  

Du kan udelade TT38 test – så er prisen kr. 2.000 ekskl. moms