Strategisk ledersparring på abonnement

Strategisk ledelsessparring – på abonnement

Det skaber trygge medarbejdere og øget engagement i jobbet, når medarbejderne oplever en professionel ledelse og kan mærke, at der bliver taget hånd om dem.

Coaching – sparring på ledelse

Abonnementet henvender sig til alle, der sidder i en ledende position, og som gerne vil have både overordnet sparring på egen ledelse og vejledning i, hvordan du skal håndtere en konkret situation. Det kan både bruges i forbindelse med en generel lederudvikling eller som en støtte til at håndtere vanskelige situationer over en periode.

Andre overordnet emner kan være motivering af medarbejdere, konflikthåndtering eller udviklingsmuligheder, men du kan også bruge ledelsessparringen til at få sparring på, hvordan du håndtere helt konkrete hændelser som eksempelvis mistanke om misbrugsproblemer hos en medarbejder, lønsamtaler eller uventet opsigelse.

Implementering af forandringer

I abonnementet får du adgang til strategisk ledelsessparring om alt fra implementering af forandringer, til håndtering af svære samtaler, opsigelser og ansættelser.

Rådgivning – når du har tid

De svære situationer kan opstå når som helst og ofte kan det være svært at håndtere dem indenfor almindelig arbejdstid. Derfor dækker abonnementet også mulighed for at få rådgivning og sparring om aften og weekend.

Skriv til mig på: mail@sanne-coaching.dk

Personlig lederuddannelse

Abonnementet giver dig personlig og konkret sparring på både lederstil, strategiske lederbeslutninger og praktisk håndtering af udfordringer i hverdagen.

Strategisk ledelsessparring på abonnement udgør et stærkt alternativ til de mere generelle ledelsesuddannelser, hvor mange oplever dels at bruge tid på at lære om emner, som ikke er relevante i deres konkrete situation, og dels ikke altid kan omsætte den teoretiske viden til praktiske løsninger i hverdagen fordi udfordringen ikke er der på givent tidspunkt.

Sanne arbejder evidensbaseret og bruger den nyeste viden inden for organisationsteori og ledelse til at hjælpe ledere og virksomheder til at udnytte deres potentiale.

Et formøde – for at forstå dig og din virksomhed

I forbindelse med oprettelsen af abonnementet, får du besøg af Sanne hvor I sammen gennemgår din virksomhed, din ledelsesstil, udfordringer og dine umiddelbare behov. Dette giver Sanne mulighed for at vejlede dig relevant og konstruktivt i konkrete situationer.

Efter den indledende samtale har du mulighed for at aftale en plan for den ledelsessparring, du har behov for.

Fakta om

strategisk ledelsessparring – på abonnemet

Målgruppe:

Abonnementet henvender sig til alle, der sidder i en ledende position, og som gerne vil have både overordnet sparring på egen ledelse og vejledning i, hvordan du skal håndtere en konkret situation. Det kan både bruges i forbindelse med en generel lederudvikling eller som en støtte til at håndtere vanskelige situationer i en periode.

Varighed:

Abonnementet indeholder op til 3 timers telefonisk rådgivning eller 2 timers rådgivning i din virksomhed hver måned. Abonnementet løber over minimum seks måneder, og kan efterfølgende opsiges med en måneds varsel til udgangen af en kalendermåned.

Pris:

Intro Pris: 1.995 kr./md. ekskl. moms – Normal pris efter introperiode 2.595 kr./md ekskl. moms.

Sted:

Valg muligheder:

I din virksomhed, telefon eller på mit kontor.

Abonnementet indeholder:

– En indledende samtale i din virksomhed.
– Ledelsesrådgivning.
– Personlig sparring på og udvikling af egen ledelse.
– Vejledning og sparring på konkrete situationer eller udfordringer i virksomheden.
– Mulighed for telefonisk eller ansigt-til-ansigt sparring.
– Mulighed for sparring uden for almindelig arbejdstid.
– Op til 3 timers rådgivning hver måned.

Booking

Du kan booke tider til ledelsessparring på to måde:

  1. Du kan booke tid til telefonisk sparring ved at skrive til mail@sanne-coaching.dk
  2. Du kan også booke tider, hvor Sanne kommer ud til virksomheden eller på mit kontor. Det gøres via telefon 42261039

Der er mulighed for at booke tiderne uden for almindelig arbejdstid. Dette sikrer, at du kan få rådgivning i akutte situationer, hvor der hurtigt skal findes en løsning på. Det sikrer samtidig diskretion, så det er mulighed for at tale med os, uden at medarbejdere eller kolleger har kendskab til det.

Løsninger ledelsesudvikling

  • Personligt lederskab til Selvstændig iværksætter
  • Personligt lederskab til topleder
  • Personligt lederskab til mellemleder
  • Personligt lederskab til ledere i privat/offentlig virksomhed