Life Coaching på abonnement

Life Coaching – på abonnement

Abonnementet henvender sig til alle, der sidder i en situation med stress, manglende selvværd/selvtillid. Står i en låst situation og tænker jeg vil noget mere men ved ikke hvordan.

Jeg vil have et bedre parforhold. Eller jeg vil lære at være mig og stå ved mig selv. Leve mit liv fremfor andres. Eller noget helt andet.

Du kan bruge abonnementet i forbindelse med en generel personlig udvikling eller som en støtte til at håndtere vanskelige situationer over en periode.

Andre overordnet emner kan være at arbejde med vrede og eller at arbejde med dit mindset. Når du arbejder med dit mindset vil du opdage, hvor stor en styrke der ligger i dine tanker og følelser og det er her du virkelig kan ændre dit liv.

Rådgivning – når du har tid

Døgnet har 24 timer og du er godt booket op i dagtimerne. Derfor kan det være svært at nå at have tid til egen selvindsigt.

Det har jeg taget højde for og derfor dækker abonnementet også mulighed for at få rådgivning og sparring om aften og weekend.

Et formøde – for at forstå dig og hvad du ønsker.

I forbindelse med oprettelsen af abonnementet, får du en samtale med Sanne hvor vi snakker om det som fylder i dig og som du ønsker at arbejde på.

Efter den indledende samtale har du mulighed for at aftale en plan for din personlige udvikling, du har behov for.

Fakta om

Life Coaching – på abonnemet

Målgruppe:

Abonnementet henvender sig til alle, der sidder et sted i livet og ønsker en ændring, og som gerne vil have både coaching, sparring på konkret situation. Det kan både bruges i forbindelse med en generel personlig udvikling eller som en støtte til at håndtere vanskelige situationer i en periode.

Varighed:

Abonnementet indeholder op til 3 timers telefonisk rådgivning eller 2 timers rådgivning hver måned. Abonnementet løber over minimum seks måneder, og kan efterfølgende opsiges med en måneds varsel til udgangen af en kalendermåned.

Pris:

Intro Pris: 1.995 kr./md. ekskl. moms – Normal pris efter introperiode 2.595 kr./md ekskl. moms.

Sted:

Valg muligheder:

Møderne foregår på telefon eller på mit kontor.

Møderne er af 60 min. varighed.

Abonnementet indeholder:

– En indledende samtale.
– Personlig udvikling som er tilpasset dig
– Du er sikker på at nå dit mål med min hjælp
– Vejledning og sparring på konkrete situationer eller udfordringer i dit liv.
– Mulighed for telefonisk eller ansigt-til-ansigt sparring.
– Mulighed for sparring uden for almindelig arbejdstid.
– Op til 3 timers rådgivning hver måned.

Booking

Du kan booke tider til personlig udvikling på to måder:

  1. Du kan booke tid til telefonisk sparring ved at skrive til mail@sanne-coaching.dk
  2. Du kan også booke tider, hvor du kommer til mit kontor. Det gøres via telefon 42261039

Der er mulighed for at booke tiderne uden for almindelig arbejdstid. Dette sikrer, at du kan få rådgivning i akutte situationer, hvor der hurtigt skal findes en løsning på. Det sikrer samtidig diskretion, så det er mulighed for at tale med os, uden at medarbejdere eller kolleger har kendskab til det.