Solo selvstændig

Soloselvstændig og “sidder fast” i ikke at tjene penge

Først en lille historie om hvem jeg er og min baggrund for at hjælpe dig.

Det jeg er særligt god til, er at udvikle menneskers potentiale så de lykkes personligt og professionelt – koblet sammen med forretningforståelse. Det har altid ligget som et indre drive i mig at udvikle menneskers potentiale, og da jeg tog TT38 talenttesten, fik jeg bekræftet, at det jeg gør og har succes med er faktisk mine toptalenter. Jeg har en indre ild og en uvurderlig værktøjskasse til at få mennesker til at lykkes individuelt. 

Jeg har været soloselvstændig flere gange og ejerleder. Jeg har solgt en virksomhed i 2007.

Noget af det vigtigste for at lykkes som selvstændig er mindset. Du kan have nok så mange strategier hvis dit mindset står i vejen for dig. Vejen til succes er ikke at arbejde hårdere men 95 % mindset og 5 % strategi. Og så er det vigtigt at du har dine talenter i spil – for så laver du det du er god til og det er sjovt. 

Og nu handler det om dig.

Siden du er landet på min side, har du sikkert nogle udfordringer du ønsker at få løst. Måske kan du genkende dig selv i nogle af punkterne.

  • Du er frustreret over ikke at lykkes med din forretning, du vil så gerne men tvivler på dig selv
  • Du føler dig stresset over der ikke er omsætning 
  • Dit fokus er mere på de regninger der kommer fremfor hvordan du får vækstet din forretning
  • Du er irriteret på dig selv og dine omgivelser synes måske også at det er bedst at du bliver lønmodtager igen
  • Du sover dårligt om natten 
  • Du skubber opgaver foran dig selvom du godt ved at du “burde” gøre noget
  • Du oplever at energien går op og ned

Er du soloselvstændig, og kan du nikke ja til en eller flere af ovenstående punkter, så er et Problemløsningsmøde noget for dig.

 

Hvad er et ­problemløsningsmøde?

Mødet handler om dig og din forretning og du får konkretiseret den eller de udfordringer som forhindrer dig i at vækste din forretning og tjene penge. Du går fra mødet med en konkret plan, hvordan du kommer videre i din forretning. Jeg vil være tydelig omkring hvilke barriere der er vigtigt for dig at starte med og gøre opmærksom på de temaer hvor du kan være udfordret på at arbejde med det selv. 

Mødets overordnede tema/spørgsmål aftaler vi, når vi aftaler mødetidspunktet.

Det praktiske

Du bestiller eller kan høre mere ved at ringe eller benytte mailen nederst her på siden, så kontakter jeg dig snarest muligt for at aftale et tidspunkt, og jeg hører meget gerne lidt om dine ønsker for mødet.

Mødet tager 2 timer og afholdes på mit kontor i Ringe eller videomøde. 

Pris kr. 2.500 ekskl. moms 
 

 

Talenttest (TT38)

Målgruppe:

Personer som ønsker at være selvstændig, personer som er soloselvstændig, ledere og ejerleder.

Hvorfor talenttest?

Arbejder du med dine toptalenter, er du effektiv og kan levere mere og bedre output, end hvis du arbejder med dine midtertalenter. Tilmed er det energigivende og sjovt, idet du præsterer og laver få fejl.

Det er med til at øge engagement og trivsel, som er to faktorer videnskaben for alvor peger på, når den leder efter markører for høj produktivitet.

Modsat vil du formentlig hurtigt være drænet for energi, når du arbejder med dine bundtalenter, og du risikerer tilmed at arbejdet er fejlbehæftet.

Vælg samarbejdspartner ud fra talenter

Der er en årsag til at når man starter op som iværksættere at nogen lykkes og andre gør. 

Er man to eller flere som har indgået et samarbejde om at skabe en succesfuld virksomhed omkring en god idé, så kan man på forhånd med stor sandsynlighed sige om de vil lykkes eller ej. Og det som afgør om de vil lykkes er de talenter der er i spil til at udfylde de roller som er nødvendige.