Karriererådgivning

Kender du dine talenter?

Jeg hjælper medarbejdere, ledere og privat personer med at finde deres vej i karrieren og løfte deres kompetencer.

De fleste mennesker kender det at de kan mærke at de vil noget mere i livet, men får ofte talt sig selv fra at tage skridtene fremad da de ikke er bevidst om deres fulde talentpakke og måske har et mindset som arbejder imod en selv. 

Selvom du lige har prøvet at overbevise dig selv om, at du skal vente med at finde andet job, eller det du har er GODT NOK og der er jo søde kollegaer, så kigger du alligevel ned over jobannoncerne og selvtilliden bliver måske en smule mindre……

Vælg det job du brænder for – for her vil du trives og vækste

Måske tænker du, at det kan jeg da sagtens sige, for du ved ikke hvad du er bedst til. Du kan sikkert mærke, der er noget du rigtig gerne vil, men kan ikke helt sætte ord på hvad det er og måske har du et mindset der nok skal få fortalt hvad du kan og ikke kan. 

Jeg hjælper dig med at finde dine talenter

I et samarbejde med mig vil du starte med at tage en personlighedstest hvor du bliver bevidst om dine toptalenter – det er der hvor alt er let og sjovt for dig og masser af udvikling. Du bliver også bevidst om hvad der er dine non talenter, altså der hvor en times arbejde føles som en hel dag. 

Du får en tydelig indsigt i hvordan din talentpakke skal sættes i spil til stor glæde for dig selv og dine omgivelser. 

Du kan vælge to måder at arbejde sammen med mig

Mulighed 1:

Her får du talenttest og 2 timers feedback på dine talenter og talentkombinationer, adfærd og meget mere.

Pris kr. 6.000 ekskl. moms

 

Mulighed 2:

Her får du talenttest og 2 timers feedback og derudover får du 3 møder på online eller fysisk og hvert møde er 1,5 time.

Temaet på møderne aftales individuelt. Det kan eksempel omhandle:

  • Kompetenceløft
  • Matche talenter til jobannonce eller søge jobbet uopfordret
  • Blokering i mindset ift at have tillid til egne evner

Pris kr. 13.500 ekskl. moms

 

Grafen viser 34 talenter

Du får feedback på hvordan du sætter dine talenter i spil. 

Denne graf repræsenterer testens motor, og den er et af de vigtigste elementer i den rapport, som genereres til dig, efter du har færdiggjort TT38-testen.

Det er en oversigt over de 34 talenter rangordnet efter deres styrke i relation til hinanden.

Talenter afspejler kognitive evner, mønstre og måder, som mennesker reagerer på. Arbejder du med dine toptalenter, er du effektiv og performer meget bedre, end hvis du arbejder med dine talenter i midten. At arbejde med sine toptalenter er der hvor du har et helt naturligt energiflow og det er sjovt idet du laver færre fejl.

Når du bruger dine talenter er engagement og trivsel højt og som er vigtig for produktivitet. Modsat vil du formentlig hurtigt være drænet for energi, når du arbejder med dine bundtalenter, og du risikerer tilmed at arbejdet er fejlbehæftet.