Udtalelse fra coaching

Tine Friis

Jeg har lært at finde svarene inde i mig selv.

Sanne er et fantastisk menneske og en fremragende coach. Jeg kan på det varmeste anbefale hende.
Da jeg kom til Sanne 1. gang var jeg sygemeldt pga stress og depressionen lurede lige om hjørnet. Efter blot en samtale med hende, var mit syn på mig selv og livet generelt mærkbart bedre. Jeg er så taknemmelig for alt hun har gjort for mig.

Udtalelse fra coaching

Keld Reimer Hansen

Fik værktøjer til hvordan jeg kunne undgå /forebygge samme situationer i fremtiden

Jeg har brugt Sanne som LifeCoach i en svær periode af mit voksen liv.
Sanne udviste stor forståelse og indsigt, hvilket udmøntede sig i nogle værktøjer til hvordan jeg kunne komme videre og ikke mindst undgå / forebygge samme situation i fremtiden, præcis hvad jeg søgte, STÆRKT !
Tusind tak for samarbejdet

 

Udtalelse fra coaching

Helle Hillbrandt

Med Sanne´s værktøjer har jeg lært at finde mine svar selv

Jeg har haft fornøjelsen af Sannes selskab i forbindelse med både coaching, kursus og foredrag. Alle gangene har været en stor fornøjelse.

Sanne er et varmt, imødekommende og troværdigt menneske. Hun fremstår professionel, hun lytter aktivt, og hun kommer med konstruktiv kritik. Hun serverer ikke bare løsningerne for dig på et sølvfad, men bidrager med værktøjer til hvordan du aktivt selv finder løsningsforslag inde i dig selv. Jeg beundrer Sanne – for den ro, selvkærlighed, boblende positivitet og samtidig professionalisme, som hun afspejler

 

Udtalelse fra leder coaching

Martin Bødker Bargroup ApS

Jeg fandt betydningen af selvledelse

Jeg startede ved Sanne med den ide og mission om, at blive en bedre leder.

Med Sannes hjælp og coaching har jeg både rykket mig på den personlige front og på den ledelsesmæssige front. For mig er det en konstant proces at udvikle mig selv og her er Sanne super kompetent til at fange essensen i hvad der er vigtigst her og nu, og har samtidig været utrolig dygtig til at ruste mig til udfordringer både på det personlige plan og det ledelsesmæssige plan.

 

Udtalelse fra coaching

Grith Pufahl / Stud. Cand. IT SDU/Kolding

Jeg lærte at lytte til mit hjerte og udleve min drøm

Sanne opleves som en fantastisk og kompetent coach i forhold til, at dele ud af sin værktøjskasse.

Hun har rigtig mange kasser at vælge imellem, hvor hun har fokus på, at jeg tager ejerskab af det hun deler ud af.  Hun formår at udfordre mig ved at bringe min viden i spil og sætte mig i centrum, på sådan en måde, så jeg løbende er vokset med opgaven.

”Men når det er sagt, så har jeg ikke fået noget forærende. Jeg har skulle yde for at nyde.” Sanne er skarp i forhold til kommunikation, Hun aflæser mit kropssprog og med en professionel og humoristisk tilgang udfordrer hun mig i forhold til mit ordvalg og mine vendinger. Hun læser mig som en ”åben bog” og anerkender mig samtidig som den person jeg er.

Sanne løfter personlige og arbejdsrelaterede/studiemæssige udfordringer/problemstillinger op på et fagligt plan. Og jeg føler mig motiveret til at gå ud prøve værktøjerne af ” I den virkelige verden.”

Resultatet indtil videre er at:

 • Jeg elsker mig selv som den jeg er.
 • Min personlige identitet og faglighed er blevet sammenkoblet. Sanne har skabt refleksion, så jeg selv har fået sat ord på b.la mine styrker, værdier og kompetencer. Jeg tror meget mere på mine personlige og faglige kompetencer. Jeg handler på mine beslutninger og følger dem til dørs.
 • Jeg er blevet bevidst omkring mine potentialer. Jeg har truffet de rigtige valg i forhold til den sti jeg har brug for, at følge, både personligt og i forhold til studievalg og fremtidigt arbejde. ”Lykke er..” Når man tør udnytte sine potentialer.”
 • Jeg tager mig selv i ikke at flygte fra en konfliktsituation. Jeg tager styring og…… læs mere

 

Udtalelse fra coaching

Sus Isager (BeautyAndDresses.dk)

Omsætningen i min webshop blev 4 dobbelt

Sanne kom ind i mit liv på et tidspunkt da jeg var totalt nede i et stort sort hul, kan huske min første time ved hende, da hun begyndte at snakke om ”Law Of Attraction”….., ja ja tænkte jeg, den må du længere ud på landet med, det er simpelthen det mest vanvittige jeg nogensinde havde hørt.

Men jeg gjorde alt hun sagde jeg skulle og lavede alle mine hjemme opgaver og ganske langsomt begyndte der at ske ting og sager i mit liv. Jeg meldte mig også til et af hendes kommunikations kurser og jo mere der blev puttet op i min hjerne, jo mere begyndt jeg at forstå hvad hun snakkede om.

Jeg blev udfordret på mit mod

Jeg har grint og jeg har grædt når jeg har været ved Sanne og det fantastiske ved hende er at hun ikke er bange for at gå for tæt på og ikke bange for at slå i bordet og sige ”Sus se nu de ting der bliver placeret foran dig, hver eneste dag”.

Sanne er den mest kompetente coach jeg har været hos, ærlig, venlig, ekstrem dygtig, fantastisk menneske kender og jeg har været til en del mindfullness, men ved Sanne var det første gang det begyndte at gi pote.

Jeg ændrede min måde at tænke på

Omsætningen i min webshop blev pludselig 4 dobbelt og jeg begyndte at forstå hvad ”Loven om tiltrækning” betød. Jeg ved nu at det er mig selv der skaber mit liv og mine tanker, det er nu jeg skal blive ved med at bruge de redskaber Sanne har lært mig. Jeg er så yderst taknemmelig for at du Sanne kom ind i mit liv på det rigtige tidspunkt og skubbede mig i den rigtige retning – ”jeg er boblende lykkelig”. Bruger ”din bænk i den grønne skov” hver dag.

Af hjertet tak!

Sus Isager
Ejer af webshop
BeautyAndDresses

 

Udtalelse fra coaching

Pia Hansen

Nu er tiden kommet, hvor jeg skal øve mig på alt det jeg har lært

Kære Sanne

Så er dagens opgave/historie skrevet.

Men jeg bliver helt rørt, over at det er min sidste time ved dig i morgen, (for denne gang).

Der er sket SÅ meget, i den tid jeg har gået ved dig. Jeg er yderst taknemmelig, og roser dig over alt, hvor jeg kommer. Du er SÅ dygtig.

Jeg husker tydeligt, da jeg stod her i min lejlighed, og var helt fra den, med en masse tankerod, og tårerne på spring. Med dig i røret “JA jeg tror godt, at jeg kan hjælpe dig” og du fik ret. Jeg er SÅ glad, og taknemmelig over, at jeg den dag valgte, at ringede til dig

Tænk sig, at der fandtes et menneske som dig, som rummer SÅ meget viden (jeg kan stadig have svært ved, at forstå hvornår du skulle, ha nået at lære SÅ meget), du er et meget spændende menneske, som jeg sætter stor pris på, at ha mødt.

Men nu er tiden kommet, hvor jeg skal øve mig på alt det jeg har lært.
Og jeg tror på at jeg kan Sanne (jeg ved at jeg kan). Men jeg vil gemme dit nummer, så jeg i starten af det nye år, eller et andet tidspunkt kan vende tilbage til dig. Bare lige for at sikre, at jeg ikke falder tilbage i de gamle vaner.

Kh Pia Hansen

Udtalelse fra Business coaching 
Morten Blaabjerg
 

Jeg vil udleve min drøm

“Da jeg startede i et coaching-forløb hos Sanne, havde jeg forladt mit job igennem 9 år pga stress og fordi jeg ønskede at tage mit liv i en anden retning, hvor jeg genfandt forbindelsen til mig selv og min egen kreativitet. Jeg ønskede at blive bedre og hurtigere til at træffe beslutninger, og til at arbejde mere effektivt og nå mine mål hurtigere. Jeg ville desuden gerne finde ud af, hvordan jeg kan blive bedre til at undgå at falde tilbage i uhensigtsmæssige stress-reaktioner.

Det er vigtigt at kende sine værdier

Med Sannes hjælp fik jeg kortlagt mine værdier, mine skyggesider (som uvægerligt bremser os, fordi vi bruger en masse energi på at holde ting inde eller nede, fordi vi godt vil have at omgivelserne ser os på en bestemt måde), og opstillet nogle mål for hvad jeg ønsker at opnå i fremtiden. Jeg fik også nogle værktøjer til at arbejde med mit mindset, og det har en kæmpe betydning for hvilke ting jeg til daglig vælger at bruge energi på – hvilket samlet set betyder at jeg kan kanalisere flere ressourcer ind i det arbejde det er at nå mine mål.

Jeg fandt vejen til at stå stærkere i mig selv

Et af mine yndlingsudtryk fra mine sessioner med Sanne er “at lære at turde stille sig i sit eget lys”. Det er for mig noget af det smukkeste, fordi det betyder, at man selv stråler – og det ikke bare giver større trivsel for een selv, at være den man er og gå efter det der betyder noget for een, men er også vindende i forhold til ens omverden og andre mennesker, man møder, fordi de kan se at man mener business. Man udstråler simpelthen energi og når man først er opmærksom på den ligning, bliver man også hooked, mere selvsikker og bliver i positiv forstand mere “ligeglad” med andre menneskers fordomme og værdidomme, hvilket altsammen betyder at man når sine mål hurtigere.

Jeg besluttede at komme til at leve af min passion

Jeg har igennem forløbet og den periode mit forløb har strukket sig over fundet ind til kernen og på et tidspunkt traf jeg en stor beslutning, om at fokusere helhjertet på at komme til at leve af at lave spil. Der er jeg ikke endnu. Men jeg har genfundet en klarhed og kontakt til mig selv, som gør de valg jeg skal træffe mindre komplicerede, og selvom der er masser af udfordringer, er jeg ikke i tvivl om at jeg når mine mål.

Jeg fik sat struktur på hvilke trin jeg skulle tage for at nå mit mål

Sanne er god til at lytte, fornemme og spørge ind til de ting, der fortæller noget om hvor man befinder sig – energimæssigt, karrieremæssigt, og også helt lavpraktisk, i fht. at støtte i processen med at afklare hvilke trin man skal tage for at nå et givent mål. Det er altsammen med til at sætte gang i reflektioner, som fører til en særdeles intensiv proces. Man skal selv gøre arbejdet, men coaching-forløbet er rammesættende for den proces, der sættes igang og alle de reflektioner man kommer igennem. Jeg kan kun varmt anbefale et coaching-forløb hos Sanne.”

 

Udtalelse fra coaching

Charlotte

Jeg blev klogere på hvordan jeg åbner op for bedre kommunikation

Jeg har gået hos Sanne Pedersen for at styrke min personlige udvikling som nyuddannet medarbejder og kommunikationsansvarlig i en mellemstor virksomhed. Med udgangspunkt i konkrete situationer og udfordringer har hun givet mig mange gode værktøjer til at navigere rundt i virksomheden – og ikke mindst til at vende potentielle konflikter til positive situationer.

Vores møder bestod af spændende samtaler, hvor jeg blev klogere på både mig selv og andre mennesker. Efter hvert møde fik jeg nogle opgaver, jeg skulle arbejde videre med, og efterhånden begyndte jeg at mærke en forskel.

Sideløbende havde Sanne kontakt til min chef, så han kunne følge med i min udvikling og få en idé om, hvad han skulle være opmærksom på. Han deltog således også i det sidste møde, jeg havde med Sanne.

Hvis du er klar på at udfordre dig selv og udvikle dig, så kan jeg derfor varmt anbefale et coaching-forløb hos Sanne.

 

Udtalelse fra Butikschef

Else Stenkilde – Matas, Odense

Min oplevelse før, under og efter er meget positiv

At få en hele personalet coachet er en fantastisk ide. Min oplevelse før, under og efter er meget positiv.

Sanne’s arbejde har gjort at alle medarbejder igen er blevet positive, der har været mange udfordringer på vejen, men de er blevet løst med rigtig gode resultater.

Personalet tænker meget på de ting de har lært om sig selv og udfordringer Sanne har givet dem, og de arbejder med det hver dag. Min opgave som chef er så at følge op på det hele, men også at huske mine egne mål, men viden om medarbejdernes styrker, gør det nemmer for mig at nå mine mål. Efter hele coaching forløbet holder jeg møde en gang om måneden med hver enkel medarbejder for ikke at tabe alt den gode energi de har fået. De medarbejder som har brug for mere hjælp får det en gang om ugen.

En af de største oplevelser for medarbejderne generalt har været at finde deres værdier og få ord sat på, dette burde alle gøre det er helt fantastisk.

Jeg kan kun anbefale alle firmaer at bruge en coach som Sanne, de vil få medarbejder der er positive og fuld af energi.

 

Udtalelse fra kurset  “Kommunikation i hverdagen”

Annette og Dorte, Fredericia

Kurset gav en tro/tryghed til at tage nogle vigtige valg i arbejds- og privatlivet

Et super positivt kommunikationskursus, der gav en god selvindsigt og hjælp til at finde egne værdigrundlag. Kurset gav en tro/tryghed til at tage nogle vigtige valg i arbejds- og privatlivet.

Absolut et kursus, der kan anbefales til andre, og det har bestemt givet os lysten til at deltage i et videregående kursus forløb.

 

Udtalelse fra: Kurset  “Kommunikation i hverdagen”

Helle Madsen, Svendborg

Savner den ugentlige “PÅFYLDNING”.

Hej Sanne

Tak for sidst. Jeg bruger meget det vi har lært feks: jeg er det jeg tænker, ikke bruge energi på noget jeg ikke kan ændre, måden jeg taler på – lytter på, fylder mit hjerte med kærlighed og sætningen ” jeg er boblende glad”  både over for mig selv og i mit arbejde og er blevet bevidst på mine værdier. Den livsglæde du har, har en dejlige smittende effekt. Håber den kan plante sig dybt i mig. Tak for et godt og lærerigt kursus. Savner den ugentlige “PÅFYLDNING”.

 

Udtalelse fra kurset  “Sprogbrug/kommunikation”

Leif Dam, Gudme

De bedste anbefalinger til Sanne som styrer dig sikkert og muntert rundt i din egen og kommunikationens verden.

Har med stor begejstring og interesse fulgt 8 lektioner i dette kursus. Det har givet større selv indsigt og et bedre fundament til at begå sig på job og privat. Jeg kunne sagtens fortsætte med yderligere kurser, jeg har meget at lære endnu. De bedste anbefalinger til Sanne som styrer dig sikkert og muntert rundt i din egen og kommunikationens verden.

 

Udtalelse fra coaching

Jan Jensen

Sanne M. Pedersen er en kompetent coach

Sanne M. Pedersen er en kompetent coach, der har fokus på mål, og den nødvendige fremdrift, der er behov for.

På en afslappet facon, formår Sanne at skabe en tillidsfuld relation, som for mig var afgørende for den videre fremdrift.

Samtidig fastholder Sanne mit fokus på de temaer, jeg har brug for at arbejde med. Også når det bliver svært!

Sanne Pedersen ved hvad hun gør, har kontrol på processen og sikrer et resultat, jeg kan arbejde videre med!

Udtalelse fra coaching

Sune

Forløbet har åbnet mig op, og fået mig til at indse at jeg i virkeligheden selv er nøglen til alle dørene i livet

Først og fremmest, har det været rigtig dejligt at benytte dig, det er jeg meget glad for at jeg gjorde.

Forløbet har åbnet mig op, og fået mig til at indse jeg i virkeligheden selv er nøglen til alle dørene i livet (Det er meget kliche agtigt, men ikke mindre rigtigt af den grund).

Jeg er blevet gladere, og er begyndt at tænke mere over hvordan jeg angriber fremtiden positivt, i stedet for at fokusere på det jeg endnu ikke har nået. Forløbet lærte mig også, at det som synes som de umiddelbare problemer og udfordringer, måske ikke er det. Der er dybere ting.

Jeg føler jeg har fået mere kontrol over mit eget liv, og ved i høj grad at det er mig og kun mig der danner min egen fremtid. Jeg har stadigvæk meget at arbejde med, men jeg føler jeg er på rette vej.

Havde jeg ikke opsøgt Sanne ville jeg helt sikkert bare have fået flere og flere bekymrende tanker, frustrationer over mit eget liv, og min situation. Jeg er ikke længere bange for fremtiden, og ved at jeg kan udrette lige nøjagtigt hvad jeg vil.

 

Udtalelse fra undervisning/coaching

Eva Hansen

Hun er en meget åben og ægte venlig person, der gør, at jeg kan slappe af og være mig selv

 Jeg har fuldt 2 gange 8 ugers undervisning på aftenskole i kommunikation, og vi var inde på mange spændende emner, som har givet mig lyst til at lære mere, netop hos Sanne.

Derfor jeg har haft yderligere undervisningstimer og coach sessions hos hende alene, og det har givet mig forståelse og indsigt/ i mig selv og dermed andre mennesker. Jeg har her til slut haft kommunikation over mails, som har givet mig endnu mere indblik i mig selv, større bevidsthed om de ting vi nu har skrevet om. Jeg synes hun er meget sikker og skarp i sine svar. Jeg mener, hun er meget dygtig og god til at hjælpe, fordi hun virker så ægte.
Jeg har haft en helt utrolig god undervisning hos Sanne. Hun er en meget åben og ægte venlig person, der gør, at man kan slappe af og være sig selv.
Samarbejdet har været rigtig godt, både med alvor og humor i.  Fra jeg startede og til nu, har jeg lært meget, synes jeg. Helt igennem god læring, som jeg nok skal få brug for.
Hilsen Eva

Udtalelse fra Butikschef

Heidi Mossin Fischer – Matas, Odense

Jeg blev bevidstgjort om mine egne styrker og ressourcer

Som leder i en Matas-butik, er jeg blevet coachet, af Sanne M. Pedersen, i en periode på ca. ½ år.

Mit formål med coaching har været:

 • Udvikle min lederstil/træde i karakter
 • Udvikle mine medarbejder/samtaler
 • Konflikthåndtering
 • Butikkens image
 • Coaching af personale
 • Personlig og ledelsesmæssig udvikling
 • Teamudvikling i forhold til omsætningsvækst

Coachingen har bevidstgjort mig om mine egne styrker og ressourcer, både personligt og som leder. Jeg har lært at læse mit personales profiler og bruger på baggrund heraf situationsbestemt ledelse.

Via coaching har jeg fået værktøjer til, at motivere mine medarbejdere til at se muligheder frem for begrænsninger.

Jeg er blevet mere opmærksom på hvordan jeg skal agere i forskellige situationer.

Jeg har fået et større indsigt i mig selv og mine medarbejder.

Jeg er helt automatisk begyndt at stille coachende spørgsmål til mig selv og til alle omkring mig, hvilket gør at jeg får en større indsigt i hvad andre tænker og hvorfor de handler som de gør. Jeg har lært at coacher hver enkel af mine medarbejder så de er blevet bevidste om deres styrker og ressourcer til glæde for dem selv men også for kunderne.

Coaching har bevidstgjort mig om hvilken leder jeg ønsker at være for at få mit personale til at arbejde sammen med mig.

Via coachingen har jeg fundet frem til at mit personale skal motiveres på forskellig vis og alle har forskellige behov.

Jeg kan kun anbefale Sanne M. Pedersen som coach, da hun er fantastisk til at spotte det potentiale man har og stille de helt rigtige spørgsmål på det rette tidspunkt. Jeg kunne blive ved med at blive coachet, men alt har jo ende og jeg arbejder stadig med mig selv, for at nå mit mål:

nemlig at blive ved med at udvikle mig som leder.

Hermed mine bedste anbefalinger til Coach Sanne M. Pedersen

 

Udtalelse fra Lead The Talent

Feedback fra Julie som fortælle om sin oplevelse fra mentorforløbet til Lead The Talent

Igangsætte og handlingsplan

Julie har sat stor pris på Sannes evne til at igangsætte en klar handlingsplan for, hvordan Julie skulle sælge sig selv til virksomheder – én Julie fulgte og fik job af. Derudover har Julie oplevet at Sanne har været lyttende, positiv og optimistisk, hvilket har været en stor hjælpe for hende under forløbet. Julie beskriver Sanne som en ligeværdig mentor, der matchede hendes personlighed, værdier og situation perfekt, og at hun er gået fra møderne med Sanne, med selvtillid og bekræftelse. Julie skriver desuden: “Mentor var den første jeg ringede til, da jeg fik jobbet. At få italesat mit ambitionsniveau på en positiv måde, i forhold til dårlig samvittighed, familie og tid, gjorde at jeg ikke havde nogen issues med at bede om 30 timer til ansættelsessamtalen – og fik det. Mentor var god til at få mig til at tale om mine stærke sider, og at jeg burde præsentere min bedste side i forhold til virksomheden med en “lav dit eget job” approach. Vi mødtes ikke så mange gange – men at vide at der sad en hepper på sidelinjen, betød rigtig meget for at jeg ikke lagde låg på, at jeg har ambitioner og en stærk arbejdserfaring.” 

 

Tusind tak for din indsats på vores forløb!  

 

De bedste hilsner  

LEAD THE TALENT