Kommunikation og konflikthåndtering

Kommunikationen er afgørende for trivsel og arbejdsglæde

At tage ansvar for kommunikationen i virksomheden er med til at højne trivsel, innovation, motivation og bundlinje.

Andre deltager på kurset har fortalt

Som deltager på kurset: Assertiv Kommunikation – “Styrk samarbejdet med god kommunikation” vil du opleve, at dit energiniveau og din motivation vil stige i takt med, at din indsigt i kommunikations verden bliver større, og dit overblik over dine muligheder for at forbedre dine præstationer vokser.

Derudover vil du, i takt med at du forbedrer dine resultater, få overskud til at udfordre dig selv og dine kolleger og bruge din viden fra kurset til at gennemføre bedre kommunikation i hverdagen, hvilket gør dig/jer endnu bedre. God kommunikation er medvirkende til mere trivsel og arbejdsglæde og mindre stress.

Kurset i assertionstræning – hvem deltager?

Assertionstræning er et praktisk baseret kursus for dig som ønsker at arbejde aktivt med din egen adfærd og tankemønstre – og derved udvikle din personlige kommunikation henimod en mere ligeværdig, klar, nærværende og konfliktforebyggende kommunikation.

Udbytte for virksomheden

At kommunikere assertivt er en forudsætning for godt samarbejde, trivsel, motivation og bedre bundlinje. Deltagerne får lettere ved at samarbejde på en måde der både gavner effektiviteten og arbejdsglæden. Udbyttet er en arbejdsplads med mere tilfredse og selvsikre medarbejder

Kursus indhold

 • Det udviklende og fastlåste mindset
 • Læren om de 3 kommunikationsformer og adfærd og hvilke du bruger mest
 • Repræsentationssystemt – læs mere her
 • Sådan kommunikerer du assertivt – øvelser
 • Sådan løser du en konflikt
 • Sådan giver du god feedback – anerkendende kommunikation
 • Sådan modtager du feedback/kritik
 • Sådan håndterer du dine og andres følelser – vrede, taler ned til dig etc
 • Samtale teknikker i forskellige situationer
 • Din handlingsplan for udvikling af din personlige kommunikation
 • Masser af øvelser

Dit udbytte på kurset i assertionstræning

Assertionstræning gør dig bedre til at kommunikere og forstå andres model af verden. Du lærer hvordan du holder en samtale på et gensidigt respektfuldt niveau. Du lærer at bede om det du har brug for – og sige fra over for det du ikke ønsker. Du lærer at reflektere over kommunikation inden du sender den ud til modtager. Du øver dig i at håndtere vanskelige situationer og løse konflikter på en ligeværdig måde, og du bliver bedre til både at give og modtage feedback. Endelig træner du i at modstå andres pres og manipulation.

Træner du den indsigt du får med fra kurset, vil du se helt nye og bedre resultater i dit liv.

Efter kurset vil du opleve at du øger din selvtillid og dit selvværd fordi du får meldt klart ud – uden at krænke andre, og uden at ende med skyld, dårlig samvittighed og selvbebrejdelser. Alt i alt din personlige kommunikation bliver mærkbart forbedret.

Praktisk information

Form: Kurset vil veksle mellem teori og øvelser

Dato: 

 

 

Kursusform:  2 dages intensivt kursus fra kl. 8.00 til 16.00

Sted:

Materiale: Udleveres

Forplejning: Inkluderet

Pris: Pr. person kr. 4.700,- eksl. moms

Underviser: Sanne Pedersen

Internt kommunikationskursus

Dette kursus kan også afholdes som internt kursus hos jer og kan tilpasses jeres ønsker og behov, bl.a. med cases fra jeres hverdag. Varighed og holdstørrelse aftales individuelt.