Foredrag Positiv tænkning

Hvordan bevarer vi livsglæden, optimismen og arbejdsglæden?

Der er ellers nok at blive negativ over i livet. Terrortrusler, ulykker,  bandekrige, svigermor, vejret, chefen, politikerne m.m. Så hvorfor tænke positivt? 
Det er svært at bevare livsglæden og optimismen i en tid, hvor alle har travlt og er stressede. Men et er sikkert: Dem der er positive, konstruktive og optimistiske klarer sig bedst! 
 

Få opskriften på øget trivsel 

Er man født heldig og succesfuld? Har alle mennesker ret til det gode liv og kan alle skabe det gode liv for sig selv?
 
På dette foredrag lærer du at skabe dit liv som du ønsker med mentaltræning: Vil du have mere arbejdsglæde. Vil du have et større selvværd? Vil du tabe et par kilo uden at gå på kur – kun ved hjælp af mentaltræning? Vil du holde op med at spise slik og søde sager? Tage dig sammen til at motionere? Eller blot have mere overskud i dagligdagen.
 
 

Dine vaner årsag til dine succeser og fiaskoer

Du kan takke dine egne gode vaner for dine succeser, mens årsagen til dine fiaskoer er dine dårlige vaner. Og dårlige vaner kan heldigvis skiftes ud med gode vaner, for både dårlige og gode vaner starter du selv. Du kan ændre og kontrollere dine handlinger. Lær at tage kontrollen og få dig selv og dine vaner i balance.
Vaner er at slå dine tanker og handlinger på autopilot. Når du først har valgt at gøre en bestemt ting to gange, registrerer din underbevidsthed det, og derefter gentager den det automatisk for dig.

Gennem foredraget: Positiv tænkning og vaner vil du blive udfordret til at tage nogle beslutninger, der vil forhindre destruktiv adfærd.

Et succesfuldt liv handler ikke om, hvordan man ser ud, men om at have det godt indvendigt. Det handler om at leve ud fra det som er vigtigt for dig. De fleste mennesker spænder ben for sig selv men det ER muligt for dig at  gå efter det du vil. 

 

Foredraget har til formål

At optimere ethvert menneskes livskvalitet. Foredraget giver medarbejderne konkrete værktøjer til at tage kontrol over eget liv og egne valg. 

Et indsigtsrigt og spændende foredrag baseret på den sidste nye kognitive forskning, der kan understøtte virksomheder med at oppebære et mere positivt og harmonisk internt arbejdsmiljø, samtidig kan det hjælpe den ansatte og dennes familie. Hvis en ansat har familiære problemer, har arbejdspladsen også et problem.
 

 

 

Positivitet der virker – privat og på arbejdet

Målgruppe:

Alle der ønsker mere glæde og trivsel i hverdagen.

Varighed:

Aftales

Pris:

Aftales

Sted:

Aftales

Booking

Ring og book et formøde på tlf. 42261039

eller skriv til: mail@sanne-coaching.dk