Cookies & privatlivspolitik

Oplysninger, databehandling, cookies og privatpolitik hos Life- & Business Coach Sanne M. Pedersen

Nedenstående bedes gennemlæst og accepteret for at du kan indgå aftale med Sanne M. Pedersen

Data gælder for domænet sanne-coaching.dk

Databeskyttelsesansvarlig: Life- & Business Coach Sanne M. Pedersen, Sandknøsen 21, 5250 Odense SV – CVR: 18168839

Hvad er cookies?

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes i din webbrowser på din enhed (PC, bærbar computer, tablet, mobil mv.). Formålet er at genkende din enhed, huske indstillinger, lave trafikmålinger, udføre statistik og målrette indhold og annoncer. En cookie kan indeholde tekst, tal eller dato, men ingen personlige oplysninger, og kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet gemmer cookies 1 måned.

Hvilke personoplysninger indsamler cookies?

For at forbedre din brugeroplevelse og kunne give dig relevant service, kan jeg indsamle nedenstående personoplysninger.

  • Oplysninger om din browseradfærd på min hjemmeside
  • Oplysninger om, hvornår du klikker på en annonce
  • styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation og browserdetaljer.
  • Dine sociale præferencer, såsom interesser og aktiviteter.

Hvilke oplysninger opbevarer jeg om dig?

Fornavn, efternavn, telefonnummer og email adresse. Samt eventuelle oplysninger, du giver mig elektronisk via kontaktformular eller e-mail.

Hvad bruges disse oplysninger til?

Til at komme i kontakt med dig i forbindelse med aftaler, kurser, deltagelse på hold, workshops eller andre tilbud hos Life – & Business Coach Sanne M: Pedersen. Det kan også være i forbindelse med, at du har deltaget i konkurrencer eller brugerundersøgelser  eller du har registreret og oprettet dig som bruger (abnonnement).

Til udsendelse af nyhedsbreve. Her bruger jeg programmet Mailchimp. Du kan se mere om Mailchimp på www.mailchimp.com

Til information om holdstart i kurser og workshops som er relevant for dig og anden information om personlig udvikling, aktiekurser og coaching. Dette kan ske via udsendelse af nyhedsbreve eller fra min virksomhedsmail mail@sanne-coaching.dk

Til at sende link til undervisning i personlig udviking og andet relevant materiale ved personlig undervisning samt deltagelse i workshops. Jeg gemmer mit materiale på drop box og google drev, hvortil du får et link til dit materiale. Du opfordres til at downloade det til egen pc eller kontakte mig for at få det lagt på et USB-stik, så du har det til dit eje.

Til at komme i kontakt med dig, hvis du har deltaget i konkurrencer eller undersøgelser.

Hvor opbevares oplysningerne?

Opbevaring af data Life- & Business Coach Sanne M. Pedersen sker i krypteret form på ekstern enhed, der er utilgængelig for andre end mig.

Datasikkerhed:
• SSL certificeret internetforbindelse (HTTPS)
• Persondata på ekstern enhed med fuld kryptering
• Aktiv antivirus
• Aktiv malware-, ransomware-, rootkit-scanner med internetbeskyttelse

I min mailboks på mit webhotel som pt. ligger på www.one.com

Ved min udbyder til nyhedsbreve, som ligger ved www.mailchimp.com

Direkte link til mit website www.sanne-coaching.dk

Andre oplysninger

Hvis du sender mig en mail omhandlende dit liv, helbred eller andre spørgsmål, der kan identificere dig, slettes denne umiddelbart efter modtagelse og svar, eller når samarbejdet er ophørt.

Sendes mine oplysninger til andre end Life- & Business Coach Sanne M. Pedersen?

Når du besøger min hjemmeside https://www.sanne-coaching.dk/ samt tilmelder dig nyhedsbreve, indsamles oplysninger om ip-adresse, der tilgår Google Analytics.

Herunder indsamles bl.a. information om dit styresystem, din browser-udgave samt køn og alder. Dette sker blandt andet for at forbedre din brugeroplevelse og sende dig relevante annoncer og services.

Jeg bruger Google Analytics til at se, hvordan trafikken er til min hjemmeside. Hvilke sider, der besøges og dermed, hvordan jeg kan målrette min markedsføring.

Dine oplysninger går hertil, når du accepterer cookies på mit website eller besøger andre sider, der er tilknyttet min virksomhed.

Udover dette bruger jeg Facebook, Instagram og Google business til markedsføring. Når du følger links fra mine annoncer, vil dine oplysninger ligeledes blive sendt til Google Analytics.

Facebook og Instagram går under samme fane i forhold til annoncering og indsamling af oplysninger, da mine konti her er knyttet til hinanden.

Når jeg bruger Facebook som annoncør, indsamles bl.a. oplysninger om alder, køn og demografi. Ud over dette målretter jeg mine annoncer til specifikke aldersgrupper med udvalgte interesser.

Ved tilmelding til nyhedsbreve opbevares dit navn og din mailadresse ved min nyhedsbrev-udbyder, som pt. er Mailchimp.

Ønsker du at se mere om, hvordan Google Analytics fungerer, kan du finde yderligere viden via dette link https://www.google.dk/intl/da_ALL/analytics/index.html

Du kan finde information om annoncering på Facebook via dette link https://www.facebook.com/business/products/ads

Hvornår slettes mine oplysninger?

Google Analytics: Efter 14 måneder. Google Analytics opererer med standardindstillinger for automatisk sletning af oplysninger. Jeg har indstillet til 14 måneder, hvilket betyder, at dine oplysninger slettes herefter.

Regnskab  efter 5 år iflg. bogføringsloven.

Email: Efter 6 måneder, hvis du ikke længere deltager på hold eller har haft andre aftaler. Email hvor der er en forespørgsel på opgave der ikke udmunder i samarbejde slettes straks.

Personlig undervisning: Oplysninger gemmes i 3 måneder i tilfælde af, at du får brug for at stille spørgsmål eller udrede andet i forhold til dit program.

Hvis jeg har oplysninger liggende om dig, der ikke længere finder relevans, slettes disse.

Aftaler med databehandler

Jeg har aftale med mine forskellige platforme Google, Google Analytics, Mailchimp mv. om databehandling, således at dine oplysninger ikke sendes videre derfra.

Da det er store platforme, er aftalen en standard-aftale og således ikke specifikt indgået i forhold til min virksomhed. Alle platforme har tilpasset deres aftale til de europæiske standarder for GDPR.

Læs yderligere om GDPR via dette link http://www.gdpr.dk/

Jeg sikrer, at dine personoplysninger forbliver tilstrækkelig beskyttede ved at indgå databehandler aftale med de enkelte platforme, og sikrer, at disse overholder den europæiske standard for behandling af personoplysninger.

Min hjemmeside og nyhedsbreve kan indeholde sociale medie funktioner såsom Facebook, Twitter, Google+ og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker.

Jeg opfordrer dig til at læse de enkelte sociale platformes betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt før, at du afgiver personoplysninger, da jeg ikke påtager mig ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

Du kan læse mere om dataansvarlig og databehandler via dette link https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/Ny-skabelon-skal-hjlpe-virksomheder-og-myndigheder-med-at-blive-klar-til-databeskyttelsesforordning/

Indsigt i oplysninger

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@sanne-coaching.dk

Sikkerhed

Jeg bruger relevante sikkerhedsforanstaltninger såsom firewall, virusprogram og dobbelt-login for at sikre dine oplysninger bedst muligt.

Papirs-bilag med oplysninger om navn og information om behandlinger/deltagelse på hold låses inde.

Brud på sikkerhed

I tilfælde af, at dine oplysninger stjæles af andre, vil jeg hurtigst muligt – og senest efter 30 dage – informere dig om dette.

Dette dokument er senest revideret 14.5.2018

Jeg forbeholder mig ret til at ændre i disse oplysninger løbende.